Copy-Tel tillhandahåller telefonväxlar för alla typer av företag och organisationer. Vi har ett brett utbud av marknadsledande produkter. Telefonväxel med stationära och eller bärbara telefoner. Kvalitetssystem med fullt integrerade systemtelefoner. Det finns ett flertal olika tillval och applikationer som gör att telefonväxeln kan skräddarsys efter just era behov.

Vi har headset, telefonistfunktioner, telefonsvarare, röstbrevlådor, automatisk telefonist och många andra tillbehör till samtliga av våra telefonväxlar.

Klicka på någon av de vänstra  länkarna för att läsa mer om de företagsväxlar som ingår i våra lösningar

 
Copy-Tel AB
2006 Copytel. Org: 556681-7184 Webmaster www.copytel.se
Tel: 08-590 70 390
Fax: 08-590 87 857
E-post: kontakt@copytel.se
http://www.copytel.se
Home           Företaget       Produkter       Kontakt      
Plattformar     

Systemtelefoner/dect    

Kömeddelande    

Automatiskt telefonist    

Användbara funktioner    

________________________________________
Voice Mail System
Ersättare utan personalkostnad
Telekommunikation används allt intensivare till vardags i affärslivet. Ibland överstiger inkommande och utgående samtal den befintliga kapaciteten. När det uppstår sådana flaskhalsar, så kan Ascotel IntelliGates inbyggda röstbrevlådssystem ge värdefull hjälp. Det garanterar att samtalen hanteras smidigt och ger större tillgänglighet dygnet runt, samt ser till att dina kunder alltid kommer fram.


Personlig assistent
Ascotel IntelliGates röstbrevlådssystem ger användare en personlig telefonsvararfunktion. Vid frånvaro kan de lämna meddelanden i individuella röstbrevlådor som kan lyssnas av internt eller externt när som helst. Beroende på vilken inställning som är vald, så spelas samtalen in, förfrågningar skickas vidare eller information lämnas till den som ringer.


Enkel drift innebär bekvämlighet
Ascotel IntelliGate röstbrevlåda kan enkelt styras och skötas från Office-terminalerna. Den är enkel att konfigurera, tillämpningsalternativen är flexibla och kan enkelt anpassas till kraven inom varje affärsgren. Och eftersom du får ett e-postmeddelande varje gång ett nytt meddelande har lämnats missar du inget.


Automatisk kundvänlig
Alltid till din tjänst. Röstbrevlådssystemet kan som din automatiska telefonist spela in olika talmeddelanden och spela upp dem tidsstyrt beroende på aktuellt driftläge som t.ex. rast eller helgdag. Den som ringer väljer och blir sedan kopplad. Det innebär att dina team slipper en mängd rutinarbete och upprepning av standardinformation om och om igen. Den automatiska telefonisten är fullständigt kvalificerad för att om och om igen upplysa den som ringer in om kontorstiderna.


>>  KAMPANJ MELLAN 2006-07-07-2006-10-05
Hyr en Panasonic telefonväxel för endast 520:-* i månaden.


>>   KAMPANJ MELLAN 2006-07-07-2006-10-05
Hyr en telefonväxel för endast 489:-* i månaden.
.