Copy-Tel tillhandahåller telefonväxlar för alla typer av företag och organisationer. Vi har ett brett utbud av marknadsledande produkter. Telefonväxel med stationära och eller bärbara telefoner. Kvalitetssystem med fullt integrerade systemtelefoner. Det finns ett flertal olika tillval och applikationer som gör att telefonväxeln kan skräddarsys efter just era behov.

Vi har headset, telefonistfunktioner, telefonsvarare, röstbrevlådor, automatisk telefonist och många andra tillbehör till samtliga av våra telefonväxlar.

Klicka på någon av de vänstra  länkarna för att läsa mer om de företagsväxlar som ingår i våra lösningar

 
Copy-Tel AB
2006 Copytel. Org: 556681-7184 Webmaster www.copytel.se
Tel: 08-590 70 390
Fax: 08-590 87 857
E-post: kontakt@copytel.se
http://www.copytel.se
Home           Företaget       Produkter       Kontakt      

Ascotel Office 45 / Office 45 Pro
Används i telefontrafikens knutpunkter på kontoret eller hos telefonisten. Med telefonbok som är tillräckligt stor för de flesta företag, samt många andra egenskaper för ökad effektivitet. Office 45 Pro har belyst display.
//Läs mer

Ascotel Office 35
Klarar stora mängder telefontrafik. En avancerad systemtelefon med bland annat hands-free-funktion och omkoppling till headset. Med konfigurerbara teamknappar som underlättar samtalen.
//Läs mer

Ascotel Office 25 
Erbjuder användaren alla vanliga funktioner – och några till. Med effektiv och användarvänlig menyhantering och funktionsdisplay.
//Läs mer

Ascotel Office 10 
Denna digitaltelefon är ett kostnadseffektivt alternativ till analoga terminaler. Även med Office 10 kan man komma åt de kraftfulla funktionerna i ett Ascotel IntelliGate system. Office 10 finns även med väggfäste
//Läs mer

Ascotel Office 35IP 
Samma funktioner som Office 35, men med anslutning via IP-Internetprotokollet. Garanterar störningsfria samtal inom nätverk – utan samtalsavgift.
//Läs mer
Ascotel Office 135/135pro 

Mobilitet utan förlust av ljudkvalitet. Ger användaren möjlighet till mobil kommunikation överallt på arbetsplatsen. Ger tillgång till alla Ascotel IntelliGates många funktioner, oavsett var i byggnaden användaren befinner sig, och samtal kan besvaras snabbt och effektivt. Ascotel Office 135pro har diskret vibratorfunktion och headset kan anslutas direkt. GAP-kompatibel.
//Läs mer

Ascotel Office 160 Pro

Ascotel Office 160pro´s robusta design är så praktisk och lätthanterlig att telefonen är ett självklart val när det gäller användning under extrema arbetsförhållanden. Med en stor bakgrundsbelyst display samt en fyrvägs navigationsknapp så är användarvänligheten som bäst. I störande miljöer är det lätt att ta uppmärksammas på samtal pga. den tydliga LED lampan och kraftiga vibratorfunktionen. Telefonen är samtidigt fullt kompatibel med t.ex. en alarmeringslösning. Ett extra plus: Den stora konstant belysta displayen kan ses hela tiden, även när den befinner sig i laddaren.
//Läs mer

Plattformar     

Systemtelefoner/dect    

Kömeddelande    

Automatiskt telefonist    

Användbara funktioner    

________________________________________
>>  KAMPANJ MELLAN 2006-07-07-2006-10-05
Hyr en Panasonic telefonväxel för endast 520:-* i månaden.


>>   KAMPANJ MELLAN 2006-07-07-2006-10-05
Hyr en telefonväxel för endast 489:-* i månaden.
.