Copy-Tel tillhandahåller telefonväxlar för alla typer av företag och organisationer. Vi har ett brett utbud av marknadsledande produkter. Telefonväxel med stationära och eller bärbara telefoner. Kvalitetssystem med fullt integrerade systemtelefoner. Det finns ett flertal olika tillval och applikationer som gör att telefonväxeln kan skräddarsys efter just era behov.

Vi har headset, telefonistfunktioner, telefonsvarare, röstbrevlådor, automatisk telefonist och många andra tillbehör till samtliga av våra telefonväxlar.

Klicka på någon av de vänstra  länkarna för att läsa mer om de företagsväxlar som ingår i våra lösningar

 
Copy-Tel AB
2006 Copytel. Org: 556681-7184 Webmaster www.copytel.se
Tel: 08-590 70 390
Fax: 08-590 87 857
E-post: kontakt@copytel.se
http://www.copytel.se
Home           Företaget       Produkter       Kontakt      
>>  KAMPANJ MELLAN 2006-07-07-2006-10-05
Hyr en Panasonic telefonväxel för endast 520:-* i månaden.


>>   KAMPANJ MELLAN 2006-07-07-2006-10-05
Hyr en telefonväxel för endast 489:-* i månaden.
.

Plattformar     

Systemtelefoner/dect    

Kömeddelande    

Automatiskt telefonist    

Användbara funktioner    

________________________________________
Panasonics nya avancerade hybrid IP-Telefonväxel

"Heta" nya funktioner


KX-TDA15 / 30 /100 /200 / 600

De nya växlarna kombinerar den traditionella telefonväxelns pålitlighet med IP teknologins mångsidighet och interoperabilitet  vilket betyder effektiva och flexibla kommunikationer,byggd på 20 års erfarenhet av utvecklingsarbete inom telefoni

KX-TDAserien är av typen Hybrid IP-Telefonväxlar för att kunna tillgodose kundernas krav nu och i framtiden.Serien består av 4 olika storlekar för att täcka nuvarande behov och för att kunna expandera med nya tillämpningar allteftersom.

KX-TDA finns i storleken 2 - 1088 anknytningar.

Fler telefonapparater-flera val

KX-TDA inkluderar fyra olika storlekar och en rad nya telefonapparater med avancerade funktioner för avancerad kommunikation till ett enkelt handhavande-ett adelsmärke från Panasonic.

Funktioner som betyder affärer

Panasonics digitala sytemtelefoner finns i fyra eleganta modellvarianter.Funktioner som lättläst stor display och möjlighet att vinkla hela telefonen i 4 lägen betyder inte bara att telefonen är snygg att se på utan gör också användandet lättare .Varje systemtelefon har också full duplex som riktiga konferenstelefoner vilket gör telefonkonferensen mycket naturligare.KX-TDA gör det också mycket lätt att ansluta andra telefoner,faxar och modem med egna anknytningsnummer.

Den dialogbaserade displayen är användarvänlig och gör det lättare att hantera samtal och utföra andra uppgifter.Man kan använda displayen för att se en mängd information eller som åtkomst till IP-växelns många funktioner.Och man kan även ringa ut genom att följa instruktioner i displayen.

Talsvarsdatorn utnyttjar detta till att skapa en dialogbaserad meny när du vill läsa av,spela in eller redigera inkommande meddelanden,allt för att underlätta för dig som användare.

Gäller telefonerna KXT7636 och KXT7633