Copy-Tel tillhandahåller telefonväxlar för alla typer av företag och organisationer. Vi har ett brett utbud av marknadsledande produkter. Telefonväxel med stationära och eller bärbara telefoner. Kvalitetssystem med fullt integrerade systemtelefoner. Det finns ett flertal olika tillval och applikationer som gör att telefonväxeln kan skräddarsys efter just era behov.

Vi har headset, telefonistfunktioner, telefonsvarare, röstbrevlådor, automatisk telefonist och många andra tillbehör till samtliga av våra telefonväxlar.

Klicka på någon av de vänstra  länkarna för att läsa mer om de företagsväxlar som ingår i våra lösningar

 
Copy-Tel AB
2006 Copytel. Org: 556681-7184 Webmaster www.copytel.se
Tel: 08-590 70 390
Fax: 08-590 87 857
E-post: kontakt@copytel.se
http://www.copytel.se
Home           Företaget       Produkter       Kontakt      
PANASONIC Nordic AB

är ett helägt dotterbolag till japanska Matsushita Electric Ind Co Ltd, som varit närvarande på den nordiska marknaden sedan 1972. Panasonic blev tidigt ett välkänt varumärke, mycket tack vare den höga kvaliteten på TV och video. Idag tillhör företaget ett av de ledande företagen i Norden inom ett flertal affärsområden som ljud, bild, data och telekommunikation. Områden som i allt högre grad integreras och blir interaktiva tack vare den digitala tekniken.

I Norden omsätter Panasonic över två miljarder kronor och har över 120 anställda.

Vi ingår i ett av världens främsta framtidsföretag.
Matsushita Electric Industrial Co Ltd är en av världens största tillverkare av elektronik och ett av världens största företag över huvud taget. Företaget har mer än 200.000 anställda och en årlig omsättning på ca 700 miljarder kronor, det vill säga ungefär i nivå med den svenska statsbudgeten. Vid sidan av Panasonic finns andra ledande varumärken som Technics, National och Quasar, det senare ett exklusivt varumärke för TV på den amerikanska marknaden. Totalt omfattar Matsushitakoncernen mer än 300 tillverknings-, försäljnings- och forskningsanläggningar över hela världen. Mer än hälften av de produkter som säljs i Europa är också tillverkade i Europa.  
Panasonics nya generation telefonväxlar bygger på Hybrid-IP teknologi och kan anslutas till både det digitala (ISDN) och det analoga telefonnätet samt nätgrupperas via VoIP över lokala datanät och internet.Prisaggresiv och genialiskt enkel att installera och handha är den en av marknadens snabbast växande växelmärke.Panasonic KXTDA kan hantera 2-1088 anknytningar och har vunnit pris som bästa telefonväxelköp i både Tyskland och England.

>>  KAMPANJ MELLAN 2006-07-07-2006-10-05
Hyr en Panasonic telefonväxel för endast 520:-* i månaden.


>>   KAMPANJ MELLAN 2006-07-07-2006-10-05
Hyr en telefonväxel för endast 489:-* i månaden.
.

Plattformar     

Systemtelefoner/dect    

Kömeddelande    

Automatiskt telefonist    

Användbara funktioner    

________________________________________